Gwvv jo9-1 - Doetnchem jo9-1 0-6

21 februari 2017

Vandaag de eerst wedstrijd vd voorjaarscompetitie. Na een winterperiode waarin we in de zaal verdienstelijk 2e zijn geworden achter viod jo9-2 spelen we gelukkig weer op de gewone grassprieten. Nou gewone, vandaag op het kunstgras van gwvv, de ploeg die uit de vierde klasse is gekomen, we beginnen de wedstrijd prima. komen vooral aan de linkerkant paar keer erg goed door met kyano. Kyano speelde ijzersterk vandaag.. door kyano kregen we al snel een penalty maar werd helaas gemist.. even later was t toch raak Finn scoorde na weer een mooie actie van kyano.. de laatste 5 minuten voor rust werden we slordiger en was t aan Jayden te danken dat we met 0-1 gingen rusten.. in de rust veel dingen aangegeven dat er sneller gespeeld moest worden en er meer meegedaan moest worden.. na de pauze pakten de jongens het heel goed op en werd er goed druk gezet op de verdediging van gwvv druk en zij kwamen er nog maar sporadisch uit. We voerden de score mooi op. de ene goal was nog mooier dan de ander. Door Kyano 2x jusufchan met een puntertje van afstand en 2x Guus werd de terechte eindstand bepaald op 0-6.. helaas de tegenstand was niet bijzonder maar de jongens beginnen de competitie met een prima overwinning... volgende vrij ivm carnaval  en in maart gaat de competitie weer verder..