G-Jeugd(het Andere Oranje) wint van SKV JG1

• G-Jeugd(het Andere Oranje) wint van SKV JG1
23 mei 2016

Deze laatste wedstrijd van dit seizoen moesten we spelen tegen SKV JG1 uit Wageningen. Omdat we de vorige wedstrijd het kampioenschap veilig hadden gesteld, konden we vandaag ook onze nieuwste speler Joris opstellen. Met Joris in de basis als diepste spits begonnen we aan onze laatste thuiswedstrijd. We begonnen sterk en kwamen na 3 minuten verdiend op 1-0 door Ivar na een pass van Jari. SKV was nog maar net bekomen van deze tegenslag en het werd 2-0, opnieuw door Ivar en weer was het Jari die de aangever was. Na 20 minuten was het 3-0 door een voorzet van Alwin belandde de bal voor de voeten van Ivar die zich niet bedacht en zo een hatrick maakte. Vlak voor rust maakte Jari er 4-0 van. Via een afstand schot wist SKV onze goed keepende Devon toch te passeren, waardoor we met een stand van 4-1 de rust in gingen.

Na de rust gingen we vrolijk door 5-1 door Ivar. Omdat we duidelijk een groot overwicht hadden besloten we dat SKV met 11 man verder mocht spelen om er ook voor hun nog een leuke wedstrijd van te maken. Toch wisten onze jongens en meiden niet van ophouden en het werd nog 6-1 door Dennis. Ook SKV wist onze keeper nog een keer te passeren met een mooi afstand schoot, 6-2. Het slot akkoord was voor Ivar, die door joris vrij voor de keeper werd gezet. Prachtig passje Joris zo blijven doen.

Uitslag 7-2 .

Na de wedstrijd kreeg het team een feestje aangeboden van hun sponsor "Reinders TAP Verhuur" in Velswijk.