G-Jeugd (Het Andere Oranje) verstevigt zijn positie.

• G-Jeugd (Het Andere Oranje) verstevigt zijn positie.
28 februari 2016

Onder een strak blauwe lucht met een aantrekkende wind en een temperatuur van net onder 0 begon de wedstrijd van het Andere Oranje tegen vv Colmschate, de nummer 2 in de pool. We speelden met 9 tegen 10 spelers.Ons was er veel aan gelegen om deze wedstrijd te gaan winnen om zo de 1ste positie veilig te stellen. Colmschate begon de wedstrijd met volle overtuiging en vaart om ons van de 1ste plaats af te krijgen. Wij begonnen daarentegen erg chaotisch, met niet het sterkste team door ziekte. Maar na enkele aanvallen van Colmschate te hebben tegengehouden wisten wij toch geleidelijk aan meer druk op te bouwen. Na zo’n 20 minuten wist Jari nadat hij de bal had onderschept naar het middenveld door te stoten. Toen tussen de benen door van een van de betere speelsters van Colmschate een mooi schot naar onze spits Raishar. Deze nam de bal goed aan,  dribbelde direct op de doelman af en wist deze met een lobje te passeren, 1-0. Hierna ontstond er steeds meer strijd tussen de 2 teams. Het Andere Oranje wilde de zegen veilig stellen door nog een doelpunt te scoren. Colemschate wilde daarentegen juist de stand gelijk trekken. De rest van de wedstrijd bleef in het teken staan van deze strijd met mooie kansen aan beide kanten maar uiteindelijk zonder verandering in de stand.

Scheidsrechter Henk Teunissen.