Doetinchem VR1 - Zeddam-Sint Joris VR1

• Doetinchem VR1 - Zeddam-Sint Joris VR1
6 oktober 2017

Bij deze wedstrijd konden de dames zien hoe het niveau was van het team. Bij de eerste 20 minuten was het spel van de dames redelijk waardoor ze op 2-0 voorsprong kwamen. Maar toen ging het ineens een stuk minder, de val werd niet meer rondgespeeld en onze keepster raakte geblesseerd. De dames van Zeddam/Sint Joris kwamen terug in de wedstrijd en al snel was het 2-3. De rust kwam op het goede moment. De start van de tweede helft was voor Zeddam/Sint Joris, zij hadden veel kansen. Maar rond de 60e minuut, werd het spel van Doetinchem weer beter. Jenny (onze invallende keeper) had een paar goede reddingen en Chemene maakte de belangrijke 3-3. De tegenstander was uit positie waardoor Doetinchem meer ruimte kreeg. Rond de 80e minuut kwam Doetinchem toch op de 4-3 voorsprong! De laatste tien minuten waren spannend en Zeddam/Sint Joris zette alles op alles en kregen nog een kans in de laatste minuten. Daarna werd afgefloten, eindstand 4-3. De dames hebben als team (ondanks alle pijntjes en blessures) gevochten voor de overwinning.