Doetinchem vr1 -kijenborg vr2

25 november 2016
De dames begonnen goed aan de wedstrijd , met de wind in de rug werd de ene na de andere aanval ingeleid...achterin werd alles dicht gehouden en met goed combinatie spel werd de tegenstander van kastje na de muur gespeeld en dat resulteerde in de rust ook met een comfortabele 5-0 voorsprong ..in de tweede helft werd de wedstrijd bepaald door de hevige wind ..kijenborg kwam terug tot 5-1 maar kort daarna was het weer raak voor de dames van doetinchem 6-1.. kijenborg kwam nog 2 keer tot scoren en dat bracht de eindstand op 6-3 ..wederom een goede prestatie aan doetinchem zijde die nu samen met hc  de koppositie delen..alleen hc nog wat in te halen heeft..na de wedstrijd werd nog even afscheid genomen van de onlangs vertrokken voorzitter lowie rijkse,, wij bedanken hem voor alles wat hij voor de club heeft gedaan en wensen hem veel succes in zijn verdere werkzaamheden...