Doetinchem JO9-1- Zelhem JO9-1 1-1

20 november 2016

Doetinchem JO9-1- Zelhem JO9-1  1-1

Zelhem was onze volgende tegenstander. En we konden onze borst natmaken want ze bezorgden koploper viod vorige week hun eerste nederlaag en wel met 5-2. De wedstrijd begon meteen goed zelhem had een handig dribbelaartje die het onze verdediging vanaf de eerste minuut knap lastig maakte, maar quinn en jusufchan deden t geweldig vandaag achterin. Maar na een lastig begin namen we het heft in handen. We speelden een prima eerste helft met een paar goede kansen. Na goed verdedigend werk  van jusufchan en een mooie pass van Guus kon kyano kyano de verdiende 1-0 scoren. Helaas bleef het hierbij want we kregen genoeg mogelijkheden.. 1-0 ruststand.

Na rust bleven we zo doorgaan bradley en Erik vielen na de pauze in,  we bleven de betere ploeg,  maar zelhem was wat overspelen betreft iets makkelijker aan t voetballen maar individueel en fysiek waren wij wat verder. We kregen wederom paar kansen maar de prima keepende zelhem keeper voorkwam een grotere achterstand schoten van jusufchan bradley Guus verwerkte hij steeds tot corner. En ja dan hadden we ook nog de pech dat we 1x niet goed bij de les waren en zelhem maakte via een mooi doelpunt de 1-1. terecht of niet terecht hij zat erin en dat was sneu voor de jongens en voor de verder wederom uitstekend keepende Jayden. Mohamed en Finn speelden beide ook een prima partij en hadden ook regelmatig pech in de afronding. Helaas geen overwinning maar de 2e plaats is nog steeds in zicht en dat zou een prima prestatie zijn vd jongens. Nog twee wedstrijden en dan begint de winterstop.

Volgende week spelen we in 08.30 in
's-Heerenberg tegen MvR.