Doetinchem jo9-1 wint opnieuw topper!

• Doetinchem jo9-1 wint opnieuw topper!
28 maart 2017

Na de lastige uitwedstrijd tegen Concordia knap met 0-4 te hebben gewonnen speelden we vandaag weer tegen de nummer 2. Dvc'26 jo9-2 was de tegenstander.  Op een goed veld en een heerlijk voorjaars zonnetje beginnen we goed aan de wedstrijd.. We komen na een goede pass van Finn op 1-0 door Guus nadat hij netjes de keeper uitspeelt en met links scoort. Snel komt dvc op 1-1 En daarna komt er een mindere periode aan. Spelen wat slapjes en dvc is op dat moment de betere. Maar uit t niets en na een geweldige pass van kyano en daarna een hele mooie actie van bradley maakt  bradley op mooie wijze de 2-1. Als je denkt dat dit ons over het dooie punt geen helpt komt bedrogen uit, dvc komt snel weer op 2-2 En we mogen van geluk spreken dat dat de ruststand is... in de rust weer wat aanwijzingen en na de pauze zagen we weer een herkenbaar vv  Doetinchem. Al snel scoorde kyano na een hele mooie actie de 3-2  na de geweldige verre uittrsp van jayden. En even later haalde Guus de achterlijn en scoorde Finn heel slim de de 4-2.. we gaven daarna bijna niks meer weg dus complimenten voor hoe Mohamed, Erik , Quinn en jusuf aan t verdedigen waren. Bradley speelde super op t middenveld. We creëerden nog een aantal mogelijkheden maar gescoord werd er niet meer. Een lastige wedstrijd toch weer tot een goed einde gebracht.. 2e helft werd er ook beter gevoetbald en dat is goed om te zien. We staan nu alleen bovenaan maar er zijn pas 4 wedstrijden gespeeld en moeten lekker zo doorgaan. Volgende week uit naar zeddam/st joris jo9-1. Aanvang 10.30 uur in Zeddam.