Doetinchem JO9-1 - VVL JO9-1 4-0

6 november 2016

Vandaag weer een thuiswedstrijd en wel tegen de nummer laatst VVL. We beginnen de wedstrijd goed er wordt lekker gevoetbald, Kyano is aan de linkerkant lekker op dreef alleen heeft hij een beetje pech in de afronding. We spelen veelal op de helft van VVL en krijgen best wat kansjes. Finn schiet tegen de keeper en  Guus 2x op de lat en het zat voor rust dan ook niet echt mee. 0-0 bij rust. In de rust aangegeven dat het voetbal niet zo slecht was maar dat er wel iets feller gespeeld mag worden en iets eerder overgespeeld moet worden.

Na de pauze gaat dit duidelijk beter en  na weer een paar goede mogelijkheden te hebben gemist werd de ban eindelijk gebroken en wel door een eigen doelpunt. Zoveel kansen missen dan moet het maar  zo.  Daarna spelen we het prima uit Guus scoort nog 2x en Finn maakt ook nog een mooi doelpunt waarmee de eindstand wordt bepaald op 4-0. Moet wel bij gezegd worden als de keeper van VVL niet zo goed was geweest waren er zeker meer doelpunten gevallen. We kunnen weer tevreden zijn, achterin werd er goed verdedigd door bradley quinn en jusuf. Mohamed Mohammed was weer sterk en Finn en kyano en guus speelden ook een lekkere wedstrijd en Erik deed t ook goed en scoorde nog bijna een doelpunt. Jayden had  bijna niks te doen in het doel maar wat hij deed was foutloos en begint steeds beter en zuiverder uit te schieten.  Goed bezig jongens!! Volgende week weer thuis dan tegen HC'03 JO9-1. Aanvang 10.30 uur.