Doetinchem JO9-1- VVG' 25 JO9-1 4-1

• Doetinchem JO9-1- VVG' 25 JO9-1 4-1
10 april 2017
Na afgelopen woensdag stond er vandaag alweer een thuiswedstrijd op het programma.
Voor de winterstop speelden we ook tegen VVG' 25 en destijds werd het 1-1.

Vandaag speelden we vanaf minuut 1 een prima wedstrijd. Er werd met heel veel energie gespeeld, mooie acties gemaakt, mooie combinaties gezien. In de 1e helft leverde dat alleen een treffer op van de wederom goed spelende Finn.

Maar doe de rest tekort want iedereen speelde een goede wedstrijd.  Na rust werd er nog beter gespeeld bradley maakte een knap doelpunt 2-0. Even later een mooi schot van Guus wat de 3-0 betekende. VVG deed nog iets terug na slordig balverlies 3-1.

Maar als snel maakte Finn zn 2e van de ochtend en toen was de wedstrijd definitief beslist. 4-1 eindstand. Jayden keepte weer een goede partij. Jusuf en Quinn verdedigden prima vandaag. Erik staat sinds kort linksachterin en hij lijkt zn plek gevonden te hebben. Het middenveld met kyano bradley bradley Finn en Guus speelden mooi samen en Mohamed was de motor net voor de verdediging. Hij pakte elke bal op en won zn duels en speelde daarna elke keer de bal goed in.

Volgende week de stadsderby thuis tegen Viod JO9-3 Aanvang 10.30 uur