Doetinchem JO9-1 Terborg JO0-1 12-0

• Doetinchem JO9-1 Terborg JO0-1 12-0
15 oktober 2016

Vandaag de wedstrijd tegen de nummer laatste Terborg. De jongens hadden vd week erg goed getraind en het mooie was dat er dingen uit de trainingen steeds vaker in de wedstrijd eruit komen. Jayden was ziek en wilde per se keepen maar bleek toch iets te ziekjes om te kunnen beginnen dus was hij de eerste helft supporter. We begonnen de wedstrijd wederom goed en binnen een minuut was het al 1-0, de doelpunten volgden elkaar snel op maar het mooie was dat er lekker overgespeeld werd en af en toe mooie acties gemaakt werden. 6-0 rust. Na rust wilde Jayden toch nog wel even meedoen maar jusuf stond toch te keepen dus Jayden werd spits en hij beloonde zichzelf en t team met twee mooie goals. Verder speelden we de wedstrijd goed uit en zijn we achterin totaal niet in de problemen gekomen en het mooie was dat iedereen elkaar de bal gunde ondanks  de hoge score die er op het bord stond. Dus dat is een compliment voor de hele ploeg. Doelpuntenmakers: Erik, Finn mohamed 2x Jayden 2x en guus 6x. Ga zo door jongens! over twee weken de topper tegen viod om 08.45 uur op sportpark Dichteren.