Doetinchem JO15-1G -- DVV JO15-2

4 september 2017

Doetinchem JO15-1G   --   DVV JO15-2

Na een lange zomerstop stond op zaterdag 2 september de eerste bekerwedstrijd op het programma en wel tegen DVV JO15-2.

Hoewel de beker toch altijd een beetje beschouwd word als een oefenpartijtje wil je, als je meedoet toch proberen om te winnen.

Dus na een goede voorbereiding en een leuke open dag/teambuilding kon je vandaag toch wel een beetje de spanning van de gezichten aflezen van de spelers en de trainers.

We begonnen ook heel sterk aan de wedstrijd met gelijk al een aantal grote kansen die echter onbenut bleven.

Een mooi uitbraak van Ayhan die geblokt werd op de zestien, gevolgd door een mooie beweging van Kelvin(die 2 man met een kluitje het riet in stuurde) en een bekeken schot onder de keeper door werd hier de score geopend!!! 1-0 door Kelvin.

De jongens bleven goed druk zetten op de verdediging van de tegenstanders waardoor Ayhan al vrij snel voor de 2-0 kon aantekenen.

Ook tony vanuit het middenveld deed goed mee en schot maar rakelings over.

Soner mocht voor de 3-0 en 4-0 opdraven waarvan de laatste, na een goeie kaats met Ayhan snoeihard in de kruising verdween.

Hierna gingen de kopjes een beetje hangen bij DVV en gingen ze dan ook wat foutjes maken die goed afgestraft door Ayhan. 5-0!!!

Voor rust werd ook nog de 6-0 gemaakt door Kelvin.

In de rust werd er maar liefst  5!! keer gewisseld.

De wedstrijd was echter allang gespeeld en de spanning was er dan ook al vanaf.

Verder in de 2de helft gebeurde er weinig meer en de wedstrijd bloeide een beetje dood.

Een goede 1ste wedstrijd dus die eindigde in 6-0.

Volgende week staat de wedstrijd VVG’25/Etten JO15-1 – Doetinchem JO15-1G op het programma.

Dit is op doelsaldo nu de koploper dus dit word een lastige wedstrijd maar de jongens weten wat ze te doen staat dus het komt allemaal goed!!