Doetinchem JO15-1 – VVG’25 JO15-1

• Doetinchem JO15-1 – VVG’25 JO15-1
2 oktober 2017

Doetinchem JO15-1 – VVG’25 JO15-1

Na drie (uit Vvg verloren 2-1, thuis 1ste helft tegen Angerlo vooruit en uit Silvolde bij rust 4-1 achter) mindere wedstrijden begonnen we ook vandaag tegen Vvg’25 weer met de sterkste 11.

Dit is nu eenmaal de weg die we zijn ingeslagen en die moeten we dan natuurlijk ook door zetten.

Vandaag speelden we onze wedstrijd tegen Vvg’25 die ons voor 3 weken nog uit het bekertoernooi speelden.

In de regen werd er om precies 14.30 uur af getrapt en de wedstrijd was begonnen.

Na enkele minuten gespeeld te hebben begon Ayhan aan een mooie slalom en omspeelde hierbij ook nog de keeper. Helaas voor Ayhan stond er nog een speler van Vvg’25 in de weg waardoor de bal naast het goal belandde. Een mooie sliding op de bal van Shema werd door de goed fluitende scheidsrechter, Kay Elshof echter gezien als een overtreding. Maar gelukkig werd het uit deze vrije trap niet gevaarlijk.

Een goeie rush van Tarik over rechts die de bal op een presenteerblaadje aan Calvin gaf en vervolgens kon uithalen belande via een been van Vvg bij de keeper in de handen.

Ook Vvg kreeg nog een hele grote kans na een goeie aanval, maar Canol kon hierop een mooie redding uitbrengen.

Na rust waren er nog een aantal kansen voor zowel Doetinchem als Vvg met misschien wel de grootste kans vlak voor tijd voor Vvg.

Een hoge bal valt precies goed voor Vvg spits maar lopt hem gelukkig naast.

De wedstrijd was afgelopen en precies zo geëindigd zoals we hem begonnen waren.

0-0 en nog steeds heel veel regen.

We hebben nu 2 wedstrijden gespeeld en 2 punten behaald waardoor we op een 7de plek staan.

Volgende week spelen we uit tegen Sdouc JO15-1 op sportpark De Ijsselweide in Ulft.

De wedstrijd begint om11.45 uur.

Deze jongens staan 3de met 4 punten dus het zal wederom een moeilijke wedstrijd worden maar we hebben het volste vertrouwen in onze jongens.