Doetinchem JO15-1 - Sprinkhanen JO-15-1

• Doetinchem JO15-1 - Sprinkhanen JO-15-1
15 oktober 2016

Na de eerste 3 wedstrijden verloren te hebben stond vandaag de thuiswedstrijd tegen Sprinkhanen JO15-1 op het programma.
Na het betreden van het hoofdveld begonnen we sterk aan de wedstrijd met mooi en aanvallend voetbal.
Na 7 minuten hadden we ook onze eerste kans maar Tarik schoot helaas met een rolletje naast.
De jongens gingen vol het duel aan en begonnen steeds feller te worden in de duels.
Soner en Roy namen dan ook een tegenstander in de mangel en dit leverde een vrije trap op voor de tegenstander waar niks uit voort kwam.
Na een mooie actie( poortje) van Ayhan en een goeie voorzet van rechts schot Tony hoog over.
We kregen op de helft van de tegenstaander een vrije trap die snel werd genomen door Soner op Sjang die vervolgens Mika in stelling bracht maar vervolgens een schotje afvuurde en naast schoot.
Na een mooie aanval schoot Tarik nog wel een keer op de lat.
Dus helaas met 0-0 de rust in.
Na rust pakten we de wedstrijd weer goed op en hielden druk op de tegenstander waardoor Soner een vrije schietkans ruim naast schoot.
Zelfs onze laatste man Shema ging mee naar voren en zag een afstandsschot voor de goal weg gekopt worden.
Ook de tegenstanders kregen in de tweede helft een aantal kansen en stonden een aantal keer oog in oog met Canol.
Maar die bleef uiterst koel en kon deze kansen aardig pareren.
Een mooie aanval op rechts belande via Sjang bij Ayhan die rustig afronde maar werd terecht afgekeurd wegens buitenspel.
Sprinkhanen komen terug in de wedstrijd en een misverstand achterin met Roy en Canol word genadeloos afgestraft en we komen op achterstand. 0-1!!!
Na een aantal mooie schoten van Sjang en Soner( die goed werd naast getikt door de keeper) kwamen we alsnog op gelijke hoogte.
Mitch die de bal goed op de pantofel nam schoot op goal en dit schot was voor de keeper niet houdbaar. 1-1!!!!
Hun keeper raakte bij dit schot dusdanig geblesseerd dat hij gewisseld moest worden voor een veldspeler en er werd al geroepen !!!!!NU MOETEN WE ZE PAKKEN!!!!!!
Uit een vrije trap van Mitch schoot Ediz die net in het veld kwam voor Ayhan zelfs nog de 2-1 binnen. Een goede wissel dus van trainer Michel.
Nog even werd het spannend maar de goed fluitende scheidsrechter maakte na enkele minuten blessuretijd toch een eind aan de wedstrijd.
2-1 gewonnen en de eerste punten zijn binnen.
Volgende week staat de altijd lastige uitwedstrijd tegen Concordia wehl op het programma en dan gaan de jongens weer voor de 3 punten.