Doetinchem JO15-1 – Angerlo vooruit JO15-1

• Doetinchem JO15-1 – Angerlo vooruit JO15-1
16 september 2017

Doetinchem JO15-1 – Angerlo vooruit JO15-1

Vandaag stond voor ons de derde en laatste bekerwedstrijd in de poule voor ons op het programma.

Door het slechte resultaat van vorige week bij Vvg hadden we plaatsing voor de tweede ronde niet meer in eigen hand en we wisten dan ook dat Vvg MOEST verliezen van DVV.

Ondanks dat we vorige week niet de beste wedstrijd van het seizoen speelde begonnen we toch met dezelfde 11 spelers.

Wederom kregen we door geklungel achterin een onnodige goal tegen en stonden we vrij snel al op een 0-1 achterstand.

Door een mooi en bekeken schot van Soner van rand 16 kwamen we toch vrij snel op gelijke hoogte!! 1-1!!

Peter, die goed doorging kon schieten maar schoot helaas op de keeper waarna In de rebound Ayhan gemakkelijk de 2-1 kon maken.

Een foutje vlak voor rust van Canol, die de bal volledig miste, werd gelukkig voorlangs schoten zodat we met 2-1 de rust ingingen.

Na rust werd Guus gewisseld voor Mitch, ging Frits centraal achterin voetballen en Shema in de spits. Nu moest natuurlijk nog wel de linksbackpositie opgevuld worden en daar werd Peter voor terug gehaald.

Dit pakte goed uit en we konden dan ook snel uitlopen na 5-1 met goals van Shema(2x) en Calvin.

Een mooie dieptebal van Soner kwam bij Calvin die voor de 6-1 aantekende.

De wedstrijd was gespeeld en we konden de score nog verder uitbreiden naar 10-1 met goals van Shema, Calvin, Mikka en Soner.

Helaas was dit niet voldoende omdat Vvg gelijk had gespeeld tegen DVV en aan 1 punt genoeg had om de volgende ronde te halen.

Jammer dat we ons niet konden plaatsen voor de tweede ronde maar nu kunnen we ons helemaal gaan richten op de competitie.

Deze begint volgende week (23 september) voor ons en dan spelen we uit op sportpark De Munsterman bij Silvolde.

De wedstrijd begint om 11.30 uur