Doetinchem B1 kon onmogelijk winnen in Ulft

• Doetinchem B1 kon onmogelijk winnen in Ulft
24 april 2016

Afgelopen donderdag maakte de mannen van de B1 zich op voor een spannende pot in Ulft tegen Ulftse Boys. Vanaf minuut 1 was al duidelijk dat de wapendragers tegen 12 man stonden te voetballen. De gasten uit Doetinchem hielden het hoofd uitstekend bij de wedstrijd en kwamen zowaar (verdiend) op een 0-1 voorsprong. Een uitstekende corner van Glenn werd prima binnengekopt door Niek. Na de thee kwam de thuisploeg aanmerkelijk beter voor de dag. De 1-1 viel na enkele grote kansen voor de thuisploeg. De scheidsrechter nam plots wel hele vreemde beslissingen in het voordeel van de thuisploeg. Zo werd de jongens een glaszuivere penalty onthouden en kregen de Ulftse Boys allemaal vreemde vrije trappen. De 2-1 nederlaag was onvermijdelijk, maar de jongens hebben alles gegeven! Wel willen we de thuisclub bedanken voor de gastvrijheid en de heerlijke koffie! Ook wensen wij Ulftse Boys nog succes met het restant van de competitie.