Doetinchem 6 – Varsseveld 9

28 november 2016

Vandaag stond voor ons de belangrijke wedstrijd tegen Varsseveld op het programma.

Bij winst kunnen we namelijk boven Varsseveld komen en langzaam richting de top 3 kruipen.

We begonnen sterk aan de wedstrijd en kregen via Manny, die een mooie steekbal gaf op Gerrit, die vervolgens goed voor geeft en mooi werd ingekopt door Merwin.!

1-0 dus!!

Een mooie vrije trap van Brian werd wederom goed ingekopt door Merwin die hiermee de ruststand bepaalde op 2-0.

Na de thee kreeg ook Varsseveld een aantal kansen en konden met twee man ontsnappen aan onze verdediging en deze twee kwamen dan ook samen voor Glenn.

Glenn bleef echter uiterst koel en redde knap.

Helaas lieten we Varsseveld toch terug komen in de wedstrijd door een ongelukkige eigen goal van Sabri.

Hierdoor werd het toch weer spannend maar we bleven met mooi voetbal toch wel de betere ploeg.

Merwin kreeg weer een grote kans maar zag zijn lop net naast gaan en ook Brian schoot een vrije trap op randje 16 maar net over.

Een diepe bal op Merwin, die de bal netjes voorgeeft word door Pascal Brugman mooi afgemaakt en hij scoorde de 3-1.

Een afstandsschot van Manny spatte nog uiteen op de lat en de wedstrijd leek gespeeld.

Varsseveld dacht hier toch anders over en maakte een minuut of 10 voor tijd door een foutje in de verdediging toch weer de aansluitingstreffer. 3-2!!!

Het bleef door deze treffer spannend tot het einde maar de goed leidende scheidsrechter floot na een paar minuutjes blessuretijd gelukkig af en de winst was een feit.

3-2 gewonnen en we stijgen een plaatsje op de ranglijst👍👍

Volgende week staat er weer een thuiswedstrijd op het programma tegen de hekkensluiter NVC.

Wederom belangrijk omdat de concurrenten ook gewoon hun wedstrijden winnen maar met de nodige support moet ook deze wedstrijd te winnen zijn.