Doetinchem 6 – Gendringen 5

11 oktober 2016

Het was zover!!!!
De veel besproken wedstrijd tegen de koploper.
We begonnen met een nieuwe opstelling aan de wedstrijd en speelden in plaats van
4-3-3 een 4-4-2 opstelling om hiermee het middenveld meer steun te geven en vrijer te kunnen voetballen.
Helaas pakte dit niet zo uit dan we gehoopt hadden en kwamen we al vrij snel op een achterstand.
Toch werd er de eerste helft aardig meegevoetbald en kregen we ook nog wel een aantal kleine kansen. Maar toch, ondanks het goede, spel kregen we een tegengoal
We gingen met 0-1 aan de thee en probeerden na de rust onze tegenstander onder druk te houden.
We kwamen zelfs nog even tegen 10 man te staan omdat een van de tegenstanders het nodig vond om tegen de scheidsrechter te gaan zeuren.
Maar dit pakte totaal verkeerd uit voor ons.
Door een verkeerde communicatie achterin, liepen er twee verdedigers naar een vrije bal en liepen elkaar in de weg.
Tot overmaat van ramp werd de bal ook nog totaal verkeerd geraakt en kwam de tegenstander 1 op 1 met Glenn waarna koel de 0-2 werd gemaakt.
De koppen gingen een beetje hangen bij ons en het geloof in een goede afloop ebte weg.
Toch kwamen we nog op 1-2 na een vrije trap die door de muur in de goal belande.
Dus toch nog hoop!!!!
Helaas konden we het Gendringen niet meer zo moeilijk maken en ze bleven dan ook aardig overeind.
We kregen zelfs nog 2 goals tegen waardoor de eindstand op 1-4 kwam.
Jammer, maar Gendringen liet zien dat ze niet voor niks alles gewonnen hadden maar met een beetje geluk had er voor ons meer ingezeten.
Doordat alle andere uitslagen gelijk bleven liepen we niet zoveel schade op en blijven we nog steeds op een gedeelde 3de plaats staan.
Volgende week  staat de uitwedstrijd tegen Terborg 3 op het programma dus dan kunnen we weer vol aan de bak.