Doetinchem 5 – Vvg’25 4

2 oktober 2017

Na alle commoties(2 ambulances) op de velden bij doetinchem vond de scheidsrechter en wij het verstandig om de rust op de velden terug te laten keren en een half uurtje later te beginnen.

Hierna begonnen we dan aan onze 2de wedstrijd van de competitie tegen Vvg.

Vele van ons hadden gehoopt dat onze gastspeler van vorig jaar mee zou doen bij Vvg. Vorig jaar hebben de meeste jongens namelijk samen met hem gevoetbald en wilde nu graag tegen hem voetballen maar helaas had hij zich afgemeld.

Het bleek in de wedstrijd al snel dat onze snelle voorhoedespelers een moeilijke wedstrijd zouden spelen. Iedere bal die namelijk vanuit onze verdediging naar voren werd gespeeld werd dan ook heel netjes afgevlagd door de grensrechter van Vvg. Er werd zelfs al vanaf de bank gevraagd of hij een zoon was van Henkie

Desondanks het vlaggen hadden wij het betere van het spel.

Een mooie corner van Manny kon Pascal Brugman mooi inkoppen bij de 2de paal. 1-0 dus

Ook Gerrie kreeg genoeg te verduren en overleefde tot 2x toe een aanslag van één en dezelfde speler die dan ook terecht een gele kaart kreeg.

Een mooie 1-2 tussen de gebroeders Rutjes  werd matig ingeschoten waardoor de ruststand 1-0 bleef.

We kwamen heel goed uit de rust en na een kleine 2 minuten vergat!!! de grensrechter te vlaggen op een diepe bal van Gerrie. Bram greep zijn kans en schoot via de keeper binnen. 2-0!!!

Ook Mark deed na een lange blessure weer wat langer mee en kreeg na een mooie aanval zelfs een 100% kans. Hij kwam namelijk 1 op 1 met de keeper maar helaas was hij niet rustig genoeg en schoot op de keeper inplaats van op goal.

Ook Vvg kreeg een kans maar Glenn houd gewoon weer zijn doel schoon.

Bram maakte na een goed schot rand 16 de 3-0

Ook Manny wilde erg graag scoren en schoot vanaf een meter of 25 keihard in maar de keeper haalde de bal mooi uit de kruising.

De corner die hierop volgde werd perfect bij Merwin op een presenteerblaadje gelegd maar hij kopt op de lat.

Het was echter toch Merwin die de 4-0 maakte na een perfecte voorzet van Bram. Hij ging over alles en iedereen heen en belande precies op het hoofd van Merwin die snoeihard inkopte.

Vlak voor tijd was het nog een keertje Mark die alleen op de keeper af mag maar ook nu mist hij.

De eindstand is dan bepaald op 4-0 en Glenn houd wederom de nul. We hebben nu 6 punten uit 2 wedstrijden en zijn dan ook gezamenlijk koploper met DVV 10 en Westervoort 7

Volgende week spelen we thuis tegen de nummer 4, SDZZ 5 die vier punten hebben uit 2 wedstrijden.

Een belangrijke wedstrijd dus omdat we dan een gat kunnen slaan met onze achtervolgers.

Man of the match: Bram Bannink.

Volgende week:

Doetinchem5- SDZZ 5