Doetinchem 4 wint van HC'03 5

6 februari 2017

Op zondag 5 februari speelde hekkensluiter Doetinchem de thuiswedstrijd tegen de nummer 4 HC'03 5.
Eerder dit seizoen werd het in Drempt 3-3 na een achterstand van 3-0 in de rust.

De laatste twee wedstrijden voor de winterstop werden niet verloren, en haalde we vier punten uit de twee wedstrijden.

Bij winst zouden we in de buurt komen bij de nummer een na laatste NVC.

Al binnen 54 seconden stond de 1-0 op de scorenbord. We creerde genoeg kansen om de score vlot te vergroten, uit eindelijk kwam de 2-0 en 3-0 vlote op het bord.

Ook werd er zowel in de eerste als tweede helft werd er nog een doelpunt voor vvDoetinchem afgekeurd, dat mocht de pret verder niet drukken.

Achterin is vrijwel niets weggegeven waardoor we na de rust de wedstrijd zonder problemen en blessures uit konden voetballen, wij hoefde niet en HC'03 kon niet.

Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen Viod. Hier hebben wij nog wat goed tegen te maken, aangezien de uitwedstrijd tegen Viod werd verloren.