Doetinchem 4 speelt eerste wedstijd gelijk tegen HC 03

• Doetinchem 4 speelt eerste wedstijd gelijk tegen HC 03
12 september 2016

Vandaag begon het voetbal seizoen voor het 4de van vv Doetinchem. De eerste wedstrijd was uit bij HC 03 in Drempt.

De wedstrijd was verzet naar 10:00 uur in de ochtend ivm kermis en een fietstocht. Om 10:00 uur werd er afgetrapt door HC 03. Het was voor beide ploegen zoeken in het begin van de wedstrijd. De eerste beste kans voor HC 03 was dan ook meteen raak en stonden met 10 minuten op de klok 1-0 achter.

Langzaam kregen we zelf ook een paar kansen, alleen was de afronding niet goed. Naarmate de eerste helft vordere kwam HC 03 op een 2-0 voorsprong en dat was tevens ook de ruststand. De opdracht voor tweede helft was zelf snel scoren, en achterin alles dicht houden. Helaas gebeurde dat niet en kwam HC 03 al snel op een 3-0 voorsprong. Gelukkig bleven we zelf voetballen waardoor we zelf genoeg kansen kregen om een doelpunt te maken. Vlot naar de 3-0 kwamen wij terug op 3-1 dankzij een goal van Lars. Een paar minuten laten scoorde HC 03 de 4-1 maar die werkt afgekeurd omdat de tegenstander los riep. Kort daarnaar scoorde Bram de 3-2 en was er geloof dat we nog een punt konden overhouden aan de wedstrijd. En zo geschiede het ook, want vijf minuten voor tijd scoorde Pascal de 3-3 en dat werd tevens ook de eindstand. Top gedaan boys. Aankomende zondag wacht de derby tegen Viod.