Doetinchem 4 - Dinxperlo 4

3 oktober 2016

Vandaag 3-10-2016 stond de wedstrijd Doetinchem 4 – Dinxperlo 4 op het programma.

Door blessures moest de opstelling omgegooid worden, en begonnen we om 10 uur aan de wedstrijd. Na een paar kansen over en weer kwam Dinxperlo op een 1-0 voorsprong, nog geen 10 minuten later stond 0-2 voor Dinxperlo. 5 minuten voor rust moest onze keeper gewisseld worden in verband met een blessure. 1 van de veldspeler ging op goal staan, en binnen een mum van tijd gingen we met een 0-5 de rust in. Uiteraard wordt de veldspeler niks verweten.

Na rust ging het hard met de tegendoelpunten. Uit eindelijk scoorde wij ook nog 2 keer maar deed niks tegen over de 13 die we tegen kregen, ook werd met de wedstrijd met 10 man uitgespeeld omdat er een speler geblesseerd raakte, en er geen wissels meer waren.

Volgende dan maar onze eerste 3 punten uit tegen Pax.