Doetinchem 2 - VVG 2

23 oktober 2017 Zondag 15 oktober speelde Doetinchem 2 een thuis wedstrijd tegen VVG 2. Vanaf het begin van de wedstrijd ging het redelijk gelijk op en leek het een mooie wedstrijd te worden. VVG schoot op de paal en aan de kant van Doetinchem liet Okhan een grote kans onbenut. De rust stand was 0-0. In de tweede helft waren er wat wijzigingen aan Doetinchem kant. Een steekpass zorgde ervoor dat Gino de bal kreeg in de 16 van de tegenstander deze vloerde Gino en de bal werd op de stip gelegd. Mitchel schoot de penalty beheerst binnen en Doetinchem stond met 1-0 voor. Doetinchem bleef goed drukken en kwam tot een aantal mooie mogelijkheden om op 2-0 te komen deze viel echter niet. Aan het eind van de wedstrijd bleef het met een 1-0 stand spannend en toen Mitchel een terechte gele kaart kreeg stond Doetinchem ook nog met 10 man. Snel na de gele kaart kreeg VVG een vrije schiet kans op een meter of 20 van de goal en deze schoot de middenvelder uit Gaanderen mooi binnen 1-1. De punten werden gedeeld.