Doetinchem 1 speelt aankomende zondag thuis in de finale van de nacompetitie

• Doetinchem 1 speelt aankomende zondag thuis in de finale van de nacompetitie
23 mei 2017

Doetinchem 1 heeft zich, door de behaalde 2de plaats in de competitie, geplaatst voor de finaleronde van de nacompetitie voor een plek in de derde klasse.

Er wordt gespeeld tegen Overasseltse Boys of Hatert.  Aannemelijk is dat het Hatert gaat worden,  daar zij afgelopen zondag de eerste wedstrijd met 0-3 wisten te winnen in Overasselt.
Op hemelvaartsdag spelen ze de return in Nijmegen en dan is definitief bekend wie de tegenstander gaat worden.

Doetinchem speelt aankomende zondag 28 mei eerst een thuiswedstrijd.  Op tweede pinksterdag 5 juni speelt de selectie van trainer Leeuwerik de uitwedstrijd.

Aanvang aanstaande zondag is 14.00 uur. We hopen natuurlijk op zoveel mogelijk support!