De Grote Clubactie

24 september 2016

De Grote Clubactie gaat weer van start
Ook v.v. Doetinchem doet mee

Voetbalvereniging Doetinchem kan extra inkomsten goed gebruiken. Daarom doet de vereniging ook dit jaar mee aan de Grote Clubactie. Help jij mee, door zoveel mogelijk loten te verkopen?

De loten kosten 3 euro per stuk. Daarvan gaat € 2,40 rechtstreeks naar onze clubkas.

Wie verkoopt de meeste?

Bij de pupillenteams en het G-jeugdteam maken we er een WEDSTRIJD van.
Iedereen die 20 loten of meer verkoopt, krijgt een gratis entreekaart voor een attractiepark naar keuze (Slagharen of Bobbejaanland) of kan een gratis kijkje gaan nemen op Schiphol ( zie www.schipholbehindthescenes.nl ).
Verkoopt iemand er 40, dan krijgt hij/zij er zelfs een gratis bioscoopbon bij.
En wie van alle pupillen en de G-jeugd de allermeeste loten verkoopt, krijgt van v.v. Doetinchem ook nog een wedstrijdbal cadeau.

Ook al verkoopt een lid slechts 1 lot, dan nog kan iedere pupil die meedoet aan de lotenverkoop een gratis film bestellen. Ze kunnen uit twee films kiezen.

Wat is er voor de lotenkopers te winnen?
De kopers van een lot maken kans op een van de vele duizenden prijzen, waarvan de hoogste 100.000 euro is (belastingvrij), de tweede een splinternieuwe Volkswagen Up en de derde een reischeque t.w.v. 2500 euro.
En de kleinste prijs is altijd nog een rondvaarttocht door de Amsterdamse grachten voor 5 personen.  Ook zijn er nog geld- en andere prijzen op de eindcijfers van het lotnummer te winnen.

Voor ieder teamlid is er een verkoopboekje. Vanaf zaterdag 1 oktober (de nationale startdag) gaan de kinderen langs de deur om de loten te verkopen.

AUTOMATISCHE INCASSO
Om gesleep met geld te voorkomen, heeft onze club gekozen voor de automatische incassomethode. De kopers hoeven op de intekenlijst in het boekje – naast hun naam, adresgegevens en aantal loten – alleen maar het bankrekeningnummer in te vullen. Handtekening eronder en klaar is Kees. Als het geld wordt afgeschreven, komen de lotnummer(s) op het bankafschrift te staan.

Op de trekkingsdag (8 december) kan de koper dan met het bankafschrift in de hand via www.clubactie.nl controleren of hij/zij een prijs heeft gewonnen.

Kopers en verkopers, alvast bedankt voor jullie medewerking.