Dames winnen van koploper!!!

7 november 2016

Zondagmorgen 10.00 stond de belangrijke wedstrijd vv doetinchem vr1-sv loil vr1 op het programma.loil de koploper op dat moment begon goed aan de wedstrijd en stond al gauw op een 0-2 voorsprong..het duurde even voordat de dames aan Doetinchem zijde wakker waren maar de 1-2 kwam daarna op het scorebord door een snelle en goed uitgevoerde aanval van doetinchem...de koploper liet zich daar door niet uit het veld slaan en liep al snel daarnaar uit naar 1-3  ...de tweede helft was echter geheel voor doetinchem ,,de wapendragers gingen vol voor de aanval en dat betaalde zich al gauw uit in de aansluitingstreffer 2-3 de koploper was van slag en de dames drukten door en de 3-3 werd daarom ook zeer terecht op dat moment gemaakt..er werd voor iedere meter geknokt  en de dames geloofden in een goed eind,,, die kwam 10 min voor het eind ..de spits van doetinchem begon weer aan een slalom en kon haar vierde treffer binnenprikken..4-3  loil wou nog aandringen voor de gelijkmaker maar de dames van vv doetinchem knokten voor elkaar en lieten zien dat hard werken loont ...de ontlading bij het laatste fluitsignaal was daarom ook prachtig om te zien...geweldige teamprestatie...vv doetinchem vr 1-sv loil 4-3......

Meer foto's van de wedstrijd zijn hier te vinden.