D1 verder in de beker!

3 november 2015
Op 24 oktober speelde de D1 een beker wedstrijd tegen VVG'25 uit Gaanderen. Weer een belangrijke bekerwedstrijd. Na de 0-1 toonden de jongens daad- en wilskracht en konden zij net voor het eindsignaal een gelijkspel uit de wedstrijd halen. Strafschoppen waren het gevolg. Een spannend moment! vooral voor de toeschouwers op de tribune. Gelukkig namen de spelers hun verantwoordelijkheid en namen de strafschoppen.

Gaanderen begon

0-1 Gaanderen
0-0 Mika miste deze strafschop
0-2 Gaanderen
1-2 Sonner maakte de strafschop mooi af
1-3 Gaanderen
1-3 Frits miste de strafschop
1-3 Gaanderen miste
2-3 Djeno miste niet en maakte met een mooi strak schot een doelpunt
2-3 Gaanderen miste
3-3 Canol als keeper maakte met een hard schot de 3-3

Maar nu werden 1 op 1 de strafschoppen genomen. Loting bepaalde dat Gaanderen moest beginnen, ze mistte. Nu moest Guus voor ons de strafschop nemen, zijn moeder had het niet meer. Gelukkig luisterde Guus goed naar zijn opa en schoot met een zuiver schot de bal in de uiterste linker hoek..

DOELPUNT!

De jongens speelde een goede wedstrijd en mede door goed keeperswerk konden wij deze wedstrijd weer positief afsluiten

Met dit goede resultaat gaan wij weer een ronde verder in de beker en nu maar afwachten tegen wie ??