Concordia Wehl jo9-2- vv Doetinchem jo9-1 0-4

• Concordia Wehl jo9-2- vv Doetinchem jo9-1 0-4
20 maart 2017
Concordia Wehl jo9-2- vv Doetinchem jo9-1 0-4

Op deze druilerige zaterdagochtend moesten we ons om 07.30 uur al verzamelen omdat we op het belachelijke tijdstip van 08.30 al aan moesten treden tegen de nr 2 van de ranglijst concordia wehl.. een geduchte tegenstander dus we wisten van tevoren dat het nu wat moeilijker zou worden dan de eerste potjes na de winterstop. De warming up was erg sterk en we waren er klaar voor.. maar dat het geen garantie geeft was wel duidelijk want we begonnen erg matig aan de wedstrijd,  de voorwaartsen van concordia waren met hun acties een constante plaag voor onze verdediging die goed stonden te verdedigen en eigenlijk te weinig hulp kregen van het middenveld.. toch kwamen we na 10 minuten tegen de verhouding in op 0-1 door Guus na een fraai schot.. meteen na de aftrap stond de concordia spits oog in oog met Jayden,  maar Jayden redde fraai op het schot en hield ons op voorsprong.. we bleven vrij slapjes in het meehelpen van de achterhoede waardoor er vaak vele situaties 4 tegen 2 van ons voorkwamen en we hadden geluk dat concordia  dat heel slecht uitspeelde en Jayden erg goed stond te keepen.. net voor rust scoorde Erik de belangrijke 0-2 waardoor we toch met een fijner gevoel de ranja opzochten. In de rust wat dingen aangegeven en gezegd dat middenvelders meer moesten doen en hebben we Erik als extra speler achterin gezet, en op 1 kans na gaven we amper een kans weg. Kyano Guus en Finn speelden na de rust echt stukken beter en vonden elkaar ook echt goed , zelfs meeverdedigen deden ze een stuk beter .. 2 fraaie treffers van Finn op aangeven van eerst kyano en later van Guus bezorgden ons uiteindelijk een mooie 0-4 overwinning.

Complimenten gaan uit naar het hele team om zonder wissels de hele wedstrijd zo te spelen en hoe jusufchan vandaag stond te verdedigen samen met Mohamed was zeer goed te noemen.. volgende week weer tegen de nr 2.. nu het Didamse Dvc'26 en op een iets fijner tijdstip.. 10.30 uur.. op de Bezelhorst.