Concordia-Wehl JO15-2 - Doetinchem JO15-1

• Concordia-Wehl JO15-2 - Doetinchem JO15-1
31 oktober 2016

Na een vrij weekend stond voor ons de altijd lastige uitwedstrijd (hier kom ik later nog even op terug) tegen concordia wehl op het programma.
Concordia wehl, dat ook nog eens koploper was begon goed aan de wedstrijd en scoorde vrij snel al de 1-0.
We probeerden om te blijven voetballen maar het kwam er helaas niet uit.
Kort voor rust werd Concordia wehl nog iets steviger in het zadel geholpen door de scheidsrechter die ten onrechte een strafschop toekende aan Concordia.
Zoals ik dus al eerder schreef!!! Concordia wehl uit ALTIJD LASTIG.
Deze penalty werd benut en we stonden dus met 2-0 achter.
Het werd dus moeilijk om een resultaat te halen en de kopjes gingen dan ook hangen bij onze jongens.
Verder werd er weinig meer gecreeerd en de wedstrijd werd zonder grote kansen uitgespeeld.
Helaas konden we de overwinning van vorige week niet herhalen maar volgende week staat de  stadsderby tegen DZC’68 op het programma.
Notabene thuis, dus dan kunnen de jongens weer voor de volle winst gaan en de nodige strijd leveren.