Nieuws over vv Doetinchem

Nieuws

Sportpark op slot, kantine alleen op donderdagavond open

16-06-2019

Met ingang van maandag 17 juni gaat het sportpark op slot en mogen de voetbalvelden niet meer worden betreden. De reden: de velden moeten groot onderhoud en rust krijgen, om er voor aanvang van het nieuwe seizoen weer frisgroen en fruitig bij te kunnen liggen. Lees meer..

Wim-Hissinktoernooi op zondag 16 juni

15-06-2019

Met deelname van, als het even meezit, acht seniorenteams en een jeugdteam (de JO17-1) wordt zondag 16 juni op ons sportpark het inmiddels traditionele Wim-Hissinktoernooi gehouden. De eerste wedstrijden zullen om 13:00 uur beginnen. Lees meer..

Aanleg kunstgrasvelden in volle gang

17-05-2019

De aanleg van twee nieuwe kunstgrasvelden op sportpark De Bezelhorst is in volle gang. Voetbalvereniging Doetinchem krijgt een spiksplinternieuwe, die ook door jeugdteams van De Graafschap (voetballend onder de vlag van de Stichting Talenten Academie Achterhoek, STAA) zal worden gebruikt. Lees meer..

Trainen mag weer volop

05-02-2019

De sneeuw is gesmolten, de vorst is uit de grond en de velden bijna droog. Er kan weer volop getraind worden op onze trainingsvelden. Lees meer..

v.v. Doetinchem zoekt kantinebeheerder

12-01-2019

Ben jij of zijn jullie die enthousiaste gastheer/gastvrouw die het in zich heeft/hebben om onze leden en gasten tijdens wedstrijden in het weekend en trainingsavonden het naar de zin te maken? De vv Doetinchem zoekt met spoed een kantinebeheerder. In deze functie heb jij de verantwoordelijkheid voor het op adequate en professionele wijze laten functioneren van onze huiskamer (kantine). Lees meer..