Nieuws over vv Doetinchem

Nieuws

Opleiding voor aspirant-scheidsrechters

31-10-2018

Regelmatig kritiek gehad op het functioneren van de scheidsrechter? Nu is er een kans om het zelf beter te doen! En dat kan na een gedegen opleiding bij onze buurman op sportpark De Bezelhorst, de Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken (SDO).    De SDO is van plan om de KNVB-cursus Verenigingsscheidsrechter te organiseren. Lees meer..

Samenwerking met Engelaar Fysiotherapie

10-10-2018

Voetbalvereniging Doetinchem is een samenwerking aangegaan met Engelaar Fysiotherapie. Dit heeft diverse voordelen voor de leden en het vrijwilligerskader van onze club (trainers, leiders etc. Lees meer..

Lotenverkoop Grote Clubactie 2018 gestart

16-09-2018

Voetbalvereniging Doetinchem kan extra inkomsten goed gebruiken. Daarom doen we ook dit jaar mee aan de Grote Clubactie. Lees meer..

Walking Football bij vv Doetinchem op woensdagmiddag

24-08-2018

Woensdag 29 augustus is vv Doetinchem gestart met Walking Football. Dit is een wekelijks terugkerende activiteit onder begeleiding van een ervaren trainer, gericht op ouderen. Lees meer..

Zorg voor een goedgelijkende pasfoto op de spelerspas

13-08-2018

Voetballers die nog géén óf een verouderde pasfoto op hun digitale spelerspas hebben staan, kunnen daar zelf verandering in brengen. De spelerspasfoto wijzigen kan via de Wedstrijdzaken-app of via de Voetbal. Lees meer..