Nieuws over vv Doetinchem

Nieuws

Gebruiksverbod velden opgeheven (trainen mag weer)

16-08-2018

Het verbod om gebruik te maken van de natuurgras-voetbalvelden op sportpark De Bezelhorst is met ingang van vandaag door de gemeente opgeheven.  Dat betekent dat er weer getraind mag worden op ons trainingsveld en op veld 2. Lees meer..

Zorg voor een goedgelijkende pasfoto op de spelerspas

13-08-2018

Voetballers die nog géén óf een verouderde pasfoto op hun digitale spelerspas hebben staan, kunnen daar zelf verandering in brengen. De spelerspasfoto wijzigen kan via de Wedstrijdzaken-app of via de Voetbal. Lees meer..

Velden blijven voorlopig gesloten

30-07-2018

De velden van vv Doetinchem mogen voorlopig niet gebruikt worden. Evenals de andere natuurgrasvelden in de gemeente Doetinchem zijn onze velden door de droogte zodanig aangetast, dat trainen en wedstrijden spelen op deze velden verboden is. Lees meer..

Doetinchem bekert tegen Vosseveld, Dinxperlo en Zelhem

27-07-2018

De eerste tegenstanders van Doetinchem-1 in de bekerstrijd zijn bekend. Doetinchem (kersvers derdeklasser) is ingedeeld in een poule met Vosseveld-1 (5e klasse), Dinxperlo-1 (4e klasse) en Zelhem-1 (5e klasse). Lees meer..

Doetinchem ingedeeld in 3C

21-07-2018

Voor hen die het nog niet wisten: Doetinchem-1, de kersverse kampioen van 4D, is voor de competitie 2018/2019 ingedeeld in de derde klasse C. Daarin zitten ook de volgende tegenstanders: FC Trias (Winterswijk), Gendringen, Grol (Groenlo), MASV (Arnhem), MvR ('s-Heerenberg), OBW (Zevenaar), Pax (Hengelo-Gld. Lees meer..