Nieuws over vv Doetinchem

Nieuws

Hetty van Zomeren overleden

15-07-2019

Hetty van Zomeren-Schepers, bijna 17 jaar lid van onze vereniging, is donderdag 11 juli op 61-jarige leeftijd overleden. Zij heeft jarenlang kantinediensten gedraaid en was destijds ook een trouwe bezoekster van de vrouwentrimclub-bijeenkomsten. Lees meer..

Trainen/voetballen op nieuwe kunstgras mag nu

04-07-2019

De nieuwe kunstgrasvelden op sportpark De Bezelhorst zijn in zoverre klaar dat nu ook de teams van vvDoetinchem er op mogen trainen en voetballen. Gedurende de zomerstop is dit alleen toegestaan op de donderdagavond. Lees meer..

Sportpark op slot, kantine alleen op donderdagavond open

16-06-2019

Met ingang van maandag 17 juni gaat het sportpark op slot en mogen de voetbalvelden niet meer worden betreden. De reden: de velden moeten groot onderhoud en rust krijgen, om er voor aanvang van het nieuwe seizoen weer frisgroen en fruitig bij te kunnen liggen. Lees meer..

Wim-Hissinktoernooi op zondag 16 juni

15-06-2019

Met deelname van, als het even meezit, acht seniorenteams en een jeugdteam (de JO17-1) wordt zondag 16 juni op ons sportpark het inmiddels traditionele Wim-Hissinktoernooi gehouden. De eerste wedstrijden zullen om 13:00 uur beginnen. Lees meer..

Aanleg kunstgrasvelden in volle gang

17-05-2019

De aanleg van twee nieuwe kunstgrasvelden op sportpark De Bezelhorst is in volle gang. Voetbalvereniging Doetinchem krijgt een spiksplinternieuwe, die ook door jeugdteams van De Graafschap (voetballend onder de vlag van de Stichting Talenten Academie Achterhoek, STAA) zal worden gebruikt. Lees meer..