Nieuws over vv Doetinchem

Nieuws

Aanleg kunstgrasvelden in volle gang

17-05-2019

De aanleg van twee nieuwe kunstgrasvelden op sportpark De Bezelhorst is in volle gang. Voetbalvereniging Doetinchem krijgt een spiksplinternieuwe, die ook door jeugdteams van De Graafschap (voetballend onder de vlag van de Stichting Talenten Academie Achterhoek, STAA) zal worden gebruikt. Lees meer..

Trainen mag weer volop

05-02-2019

De sneeuw is gesmolten, de vorst is uit de grond en de velden bijna droog. Er kan weer volop getraind worden op onze trainingsvelden. Lees meer..

v.v. Doetinchem zoekt kantinebeheerder

12-01-2019

Ben jij of zijn jullie die enthousiaste gastheer/gastvrouw die het in zich heeft/hebben om onze leden en gasten tijdens wedstrijden in het weekend en trainingsavonden het naar de zin te maken? De vv Doetinchem zoekt met spoed een kantinebeheerder. In deze functie heb jij de verantwoordelijkheid voor het op adequate en professionele wijze laten functioneren van onze huiskamer (kantine). Lees meer..

We zoeken kantinemedewerkers

12-01-2019

Voor enkele dagdelen in het weekend zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven kantinemedewerkers (M/V)! Staat gastvrijheid en klantgerichtheid bij jou hoog in het vaandel, ben jij heel flexibel inzetbaar en wil je wat bijverdienen? Dan is vv Doetinchem op zoek naar jou! Je werkzaamheden zijn zeer divers, maar zullen zich grotendeels afspelen achter de bar en soms in de keuken van onze kantine op sportpark De Bezelhorst. In een leuk barteam zullen je werkzaamheden bestaan uit o. Lees meer..

Vertrouwenspersoon bij v.v. Doetinchem

07-01-2019

Met ingang van januari 2019 heeft het bestuur Toon Ebbers aangesteld als Extern Vertrouwenspersoon binnen de vvDoetinchem. De vertrouwenspersoon kan in actie komen als er sprake is van ongewenste omgangsvormen. Lees meer..