Nieuws over vv Doetinchem

Nieuws

Kom naar de algemene ledenvergadering op 14 november

31-10-2018

De jaarlijkse algemene ledenvergadering van voetbalvereniging Doetinchem wordt dit jaar gehouden op woensdag 14 november, aanvang 20:00 uur in de kantine. Als u wilt meepraten/meebeslissen over het reilen en zeilen in onze voetbalclub, is dat een prima gelegenheid. Lees meer..

Opleiding voor aspirant-scheidsrechters

31-10-2018

Regelmatig kritiek gehad op het functioneren van de scheidsrechter? Nu is er een kans om het zelf beter te doen! En dat kan na een gedegen opleiding bij onze buurman op sportpark De Bezelhorst, de Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken (SDO).    De SDO is van plan om de KNVB-cursus Verenigingsscheidsrechter te organiseren. Lees meer..

Samenwerking met Engelaar Fysiotherapie

10-10-2018

Voetbalvereniging Doetinchem is een samenwerking aangegaan met Engelaar Fysiotherapie. Dit heeft diverse voordelen voor de leden en het vrijwilligerskader van onze club (trainers, leiders etc. Lees meer..

Lotenverkoop Grote Clubactie 2018 gestart

16-09-2018

Voetbalvereniging Doetinchem kan extra inkomsten goed gebruiken. Daarom doen we ook dit jaar mee aan de Grote Clubactie. Lees meer..

Walking Football bij vv Doetinchem op woensdagmiddag

24-08-2018

Woensdag 29 augustus is vv Doetinchem gestart met Walking Football. Dit is een wekelijks terugkerende activiteit onder begeleiding van een ervaren trainer, gericht op ouderen. Lees meer..